top of page

Fotografie gaat voor mij vooral om mensen. Wie zijn ze, wat doen ze, waar gaat hun hart sneller van kloppen? Wat gebeurt er als ze samen zijn?

 

De foto's die ik maak zijn persoonlijk en oprecht. Zonder op de voorgrond te treden maak ik foto's van dat waar het om gaat. Ik heb oog voor detail, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen, dat zie je in mijn reportages. 

 

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik fotografeer, daarom begon ik Blik.

Het gaat om jouw blik en de mijne. 

20190517 Evelien - mOOm photography HiRe
HF 015b.jpg

Evelien heeft een serie mooie foto's gemaakt voor mijn nieuwe site. De opdracht: actiefoto's om mijn aankoopklanten een beleving van mijn dienstverlening te geven. Passende foto's per pagina, gerelateerd aan het thema. Evelien heeft oog voor detail en voelde perfect aan welke kant ik op wilde. Het was fijn om met haar samen te werken!
Natascha Gerrits - Het Fundament

Evelien heeft foto's gemaakt in onze garage. Wij zijn geen fotomodellen en onze werkplaats is bepaald geen fotostudio, maar Evelien heeft prachtige beelden gemaakt van ons en van de apparatuur waarmee we werken. De ontspannen en gezellige manier waarop ze dit deed heeft gezorgd voor natuurlijke en realistische foto's, die we voor meerdere reclamedoeleinden kunnen inzetten.
Remco Hamerlinck & Jeroen Pijnenburg - Auto 073 

Evelien is een prof, waarom?
Omdat ze weet hoe het werkt.
Ze weet hoe ze de mooiste foto's kan maken zonder publiek of artiest in de weg te staan en zonder dat men gaat poseren.
Op deze manier krijg je pure, originele, eerlijke en waanzinnige foto's die bij je binnen komen!

Sóphie Rijnaarts -
Podium Azijnfabriek

Evelien heeft oog voor detail, maar ze houdt ook het complete plaatje ook in de gaten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen weet ze wat er wordt verwacht. Ze legt niet alleen artiesten op een fantastische manier vast, ze brengt ook de sfeer en de activiteiten van vrijwilligers op een herkenbare manier in beeld. Door haar ontspannen en informele werkwijze voelen mensen zich op hun gemak en dat zie je terug in de foto’s.
Debby van Son -  bestuurslid communicatie
Jazz in Duketown

Sinds de fotoshoot met Evelien wil mijn dochter fotomodel worden, het was super vet!
Renée Berkelmans

bottom of page